ARK van THESINGE

 

BED &

BREAKFAST

met een verhaal

“Wakker worden in een warm bed met een ongerept uitzicht over een oud landschap waar de zon glinstert in het water van een kronkelende vaart.

 

Buiten ontbijten in de gouden ochtendzon terwijl je geniet van een rijk vogelconcert – of juist bij een behaaglijk knapperend houtvuur terwijl het buiten guur en donker is.

 

Zwerven door de tuinen waar de verse producten van jouw ontbijt verbouwd worden. Staren naar de sterren terwijl de uilen en vleermuizen om je heen vliegen. Mediteren langs de oever van de een oude vaart waar de rietgors en de ijsvogel zich laten horen en zien…”

“Ark van Thesinge is genieten van pure schoonheid”

Het kan állemaal in Ark van Thesinge

Anat en Boele heten je welkom in hun statige Groninger herenboerderij uit 1871. Zij leven op het ritme van de seizoenen en zijn diep verbonden met de natuur rondom hen. Ze verbouwen veel van hun eigen voedsel en laten zien hoe zelfvoorzienend en autonoom leven er uit kan zien. Anat en Boele bieden gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is. Zij verstaan de kunst van aandacht en zorg geven waarbij je je helemaal vrij en welkom voelt.

Of je nou even een paar dagen helemaal in de stilte wilt zijn, werkt aan een project of een boek, of je wilt gewoon een paar dagen optimaal genieten en je laten verwennen – Ark van Thesinge is de plek. Een romantisch weekend me je liefste (met veel romantische extra’s), een paar dagen met je vrienden of vriendinnen leuke dingen doen, een week met je gezin uit de hectiek van je dagelijkse leven en je even laten ontzorgen… het kan allemaal in Ark van Thesinge.

Anat en Boele bieden in hun boerderij twee grote en luxe en sfeervolle suites voor 2 tot 4 gasten (van ca. 75 m2). Elke suite bestaat uit twee kamers en eigen sanitair met ligbad. De weg van de statige voordeur, via de hoge hal en het indrukwekkende trappenhuis naar je appartement is al een belevenis op zich. Te gast zijn bij Anat en Boele is een bijzondere ervaring. Hun liefde voor elkaar, de boerderij en het leven is aanstekelijk – en hun gastvrijheid is een verademing.

Boele is een telg uit twee Friese boerenfamilies en heeft zijn hele leven moestuinen. Hij verbouwt op de tuinen van Ark van Thesinge het volledig biologische voedsel voor de drie generaties die er op de boerderij wonen en de gasten die zij welkom heten. Verser, gezonder en puurder kan niet.

Anat, die enkele jaren geleden landelijke bekendheid verwierf met haar lunchroom in Groningen, maakt van al die gezonde en overvloedige oogst de lekkerste gerechten. Geen standaardontbijtjes, maar een kaart met verrassende sapjes en gerechtjes, afgestemd op het seizoen, de actuele opbrengst van de eigen tuinen… en (heel belangrijk) jouw voorkeur en behoefte.

“Een paar dagen in Ark van Thesinge brengt je weer in verbinding met jezelf en de natuur.”

ARK van THESINGE is een Bed & Breakfast met een verhaal. Dat verhaal vertellen we in onze podcast, onze video’s en onze artikelen.

 

 

Podcast